Ervaringsdeskundige

Wat kan een ervaringsdeskundige
betekenen voor jou?

Bij Steunpunt Zelfregie en Herstel 

werkt ook op basis van collectieve ervaringskennis

Bij ons werken mensen die zelf ervaring hebben (gehad) met psychisch lijden en flink onderuit zijn gegaan. Zij hebben een herstel proces doorlopen met ups en downs. Daarnaast zijn zij geschoold in collectieve ervaringskennis, maar ook in gesprekstechnieken en het begeleiden van groepen. Bij ons vind je ervaringswerkers in alle mate en vormen; van peer support tot mbo en hbo ervaringsdeskundigheid. Van vrijwilligers met veel talent tot mensen met een burnout die aan het herstellen zijn. 

 

Heb jij interesse om ook zelf aan de slag te gaan als peer supporter of wil je de opleiding tot ervaringsdeskundige gaan doen? Neem gerust contact met ons op!    

Wij bieden jou als ervaringsdeskundige de mogelijkheid om op onze verschillende locaties groepen te organiseren en te begeleiden op basis van jouw eigen ervaring. Als ervaringsdeskundige bij Steunpunt Zelfregie en Herstel ben je een volwaardig lid van het team, kan je meedraaien in de intervisie en is er de mogelijkheid om lid te worden van de personeelsvertegenwoordiging.   

Ervaringsdeskundige bij Steunpunt Zelfregie en Herstel worden kan op vrijwillige basis, maar wij bieden ook functies aan in loondienst. Voor de actuele mogelijkheden voor ervaringsdeskundigen houdt onze vacatures in de gaten.

Meer weten over
Ervaringsdeskundige?

Neem contact op met ons op

Locatie: Utrecht, De Bilt en Zeist