ggzutrecht-004a

Gouden Mannen Zeist

Gouden Mannen Zeist is een ontmoetingsplek voor mannen met een migratieachtergrond. Voorop staat een gezellig samenzijn en ruimte voor jouw verhaal!

In de grote steden leven veel mannen van middelbare leeftijd en ouder met een migratieachtergrond, die na gezondheidsproblemen, verlies van werk of beƫindiging van hun huwelijk in een isolement dreigen te raken. Deze groep is over het algemeen minder positief over hun lichamelijke en psychosociale gezondheid. Ze zijn vaker eenzaam en hebben moeite met hun zelfregie en weten slechts in beperkte mate de weg naar herstel. Psychische klachten komen bij deze groep mannen vaker voor terwijl de aansluiting bij reguliere zorg en ondersteuning veelal moeizaam verloopt. De groep, de Gouden Mannen, hebben iets anders nodig!

Het programma Gouden Mannen is opgezet om deze groep te ondersteunen bij hun herstel. Denk daarbij vooral aan herstel van mentale gezondheid, van meedoen in de samenleving evenals existentieel herstel. De rode draad wordt gevormd door het concept Positieve Gezondheid, die naar alle facetten in het leven kijkt en veerkracht en uitdagingen met elkaar verbindt.

Praktische informatie

Maak kennis en loop binnen op …………… ADRES …………………, elke dinsdagmiddag van ……………… tot ……………..
Liever eerst wat meer informatie?
Bel dan met de coƶrdinator Gouden Mannen Zeist: Ahmed Essousi 06 54 28 00 12.

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn